Skip to main content

Je absurdní dělat kontaktní kampaň v okamžiku, kdy hrozí povodně a kdy ma celá řada lidí včetně našich kandidátů úplně jiné starosti. Dnes jsme se rozhodli kontaktní kampaň pozastavit, protože jsme více potřeba na místech, kde se připravují na krizovou situaci. Jsme v rámci svých možností připraveni pomáhat osobně,, protože sami z vlastních zkušeností víme, jak to je důležité,” komentoval situaci Edvard Kožušník.

V živé paměti všech lidí Libereckého kraje jsou ničivé povodně v roce 2010. Věřím, že jsme mnohem víc připraveni, než tehdy, ale nikdo nechce situaci podcenit,” dodává Kožušník, který stejně jako většina kandidátů na Frýdlantsku pomáhal právě před čtrnácti lety.

Koalice Spolu pro Liberecký kraj (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL) kandiduje v Libereckém kraji poprvé. Lídrem je konzultant, analytik legislativy, bývalý poslanec Evropského parlamentu Edvard Kožušník (ODS). SPOLU vidí Liberecký kraj na prahu technologické budoucnosti, kde čistá energie a moderní vědní disciplíny mohou přinést nové příležitosti pro naše firmy a tím vybudovat více pracovních míst. Upozorňují, že region má potenciál stát se centrem inovací mezinárodního významu.